Mertcan Çam Hekimoğlu Trabzon FK'da

Hekimoğlu Trabzon FK, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Bandırmaspor formasını giyen Mertcan Çam’ı kadrosuna kattı. Yetenekli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

14 Ağustos 2018 Salı 13:52
Mertcan Çam Hekimoğlu Trabzon FK'da

Hekimoğlu Trabzon FK’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı lacivertli yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde prensipte anlaştığı Mertcan Çam ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sami Karaman imza törenin hazır bulundu. Törende konuşan Sami Karaman, “ Mertcan Trabzonspor’umuzun yetiştiği genç yeteneklerden bir tanesi. Şanlıurfa ve Bandırma’da gösterdiği performansla herkesin beğenisi kazanan değerli bir kardeşimiz. Kendisinin bizim kulübümüze de çok katkı yapacağını biliyorum. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi. Mertcan Çam’da Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre şehir dışında futbol oynadığını belirterek,” hem Trabzon’a döndüğüm için hemde Trabzon’un en iyi kulüplerinden birine transfer olduğum için çok mutluyum. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosu bakamından çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım. Böyle bir oluşumun olduğu yerde kamouyu beklentisinde farklı olur. Bunun farkındayım. Ben Hekimoğlu Trabzon FK’da şampiyonluk yaşamayla geldim. İnşallah sezon sonunda kupayı kaldıran taraf oluruz” dedi.

Mertcan Çam’ın kariyeri 2008 yılında futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan genç oyuncu aralıksız olarak 9 yıl boyunca bordo mavili formayı giydi. 2014 yılında Trabzonspor’da profesyonel olan Mertcan sonrasında Şanlıurfaspor’a kiralık olarak verildi.2.5 sezon Güneydoğu temsilcisinde forma giyen yetenekli futbolcu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Bandırmaspor’a transfer oldu. Mertcan Çam’ın TFF 1. Ligde 38, TFF 2. Ligde 31, Türkiye Kupası müsabakalarında da 11 maçı bulunuyor.

Son Güncelleme: 14.08.2018 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.