Milletvekili Cora:“Yusuf’un transferi yerinde bir karardır”

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzonspor alt yapısından yetişen ve tarihinin en fazla bedeli ile transfer olan oyuncusu, Yusuf Yazıcı ile ilgili bir mesaj verdi

07 Ağustos 2019 Çarşamba 12:28
Milletvekili Cora:“Yusuf’un transferi yerinde bir karardır”

Genç yıldıza Lille’de başarılar dileyen AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, “Trabzonspor'un altyapısında yetişerek yurtdışına transfer olan Hami Mandıralı, Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz’in ardından Yusuf Yazıcı da gururumuz oldu. Hem kulübümüz kazandı, hem kendisi kazandı. Daha da ötesi altyapı güven kazandı” dedi.

TOPLUMUN ÖNÜNE ATILMAMALI

Nice futbolcuların doğru zamanda satılmadığı için üstüne para verilerek yollandığını hatırlatan Cora, “Yusuf'un gönderilişi doğru ve yerinde bir karardır. Rekor bir bonservis ücreti ile kulübümüz ekonomik olarak rahatladı. Herkes bu transferi sahiplenmeli, oyuncuyu toplumun önüne atmamalıdır” şeklinde konuştu.

DAHA NİCELERİ AVRUPA’YA GİTMELİ

Trabzonspor’dan yetişen nice futbolcuların daha yurt dışına gitmesi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini de vurgulayan Cora sözlerini şöyle tamamladı: “Biz de nice Yusuflar, Hamiler, Fatihler yetiştirmeliyiz. Böyle yetenekleri ortaya çıkaran ve yetiştiren hocalarını tebrik ediyorum. Yusuf transferini başarı ile sonuçlandıran yetkilileri kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.