Milli maç öncesi TFF’den yemek

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takımın Rusya ile Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup müsabakası öncesi Trabzon futbol camiasıyla yemekte bir araya geldi.

07 Eylül 2018 Cuma 10:59
Milli maç öncesi TFF’den yemek

Trabzon'da düzenlenen yemeğe Trabzonspor AsbaşkanıHayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Sadıklar, Onur Sağır, Kemal Ertürk, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan’ın yanı sıra TFF Başkanvekilleri Ali Dürüst ile İbrahim Usta, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile TFF Bölge Müdürü Serdar Bali ve Trabzon futbol ailesinin önde gelen isimleri katıldı.

TFF Başkanvekili Ali Dürüst; Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e UEFA EURO 2024 adaylık ebru tablosu ve Milli Takım forması takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.