Milli Takım Seçmeleri Trabzon'da Yapıldı

Köprübaşı Dağ Koşusu Şampiyonası Yıldızlar, Dünya Gençler, Büyükler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Yarışması Trabzon'da yapıldı.

18 Haziran 2019 Salı 14:28
Milli Takım Seçmeleri Trabzon'da Yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Trabzon Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü organizasyonundaki Trabzon Valiliği, Köprübaşı Kaymakamlığı ve Köprübaşı Belediyesi ile İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği iş birliğindeki Köprübaşı Dağ Koşusu Şampiyonası Yıldızlar, Dünya Gençler, Büyükler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Yarışması Trabzon’da gerçekleştirildi.

Köprübaşı ilçesinde düzenlenen organizasyona Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Arkın Eken,İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, ilçe kaymakamı Uğur Tutkan, , Gençlik ve  Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporcular ve ilgililer katıldı.

Buradaki konuşmasında Trabzon’un kültür ve spor kenti olduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu, “Türkiye genelinde 3 kez yapılan, Köprübaşı ilçemizde de 2’ncisi düzenlenen Atletizm Federasyonu Yıldızlar, Dünya Gençler, Büyükler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinin ilimizde yapılmasından son derece mutluluk duymaktayız.

Sporun ve sanatın her alanında kendini kanıtlamış bir şehirde yaşıyoruz. Köprübaşı  tabiatıyla, güzelliğiyle kendini gösteren bir ilçemiz. İlerleyen yıllarda şehrimizde gerçekleştirilen bu organizasyonu daha da büyütüp bir Avrupa Şampiyonası bir Dünya Şampiyonası yapabilecek güce sahibiz. Daha önceki yıllarda bu seçmelere katılıp başarı gösteren sporcularımız dünya şampiyonasında dereceler almışlardır. Bu da bizim için gurur verici bir tablodur. Böyle anlamlı bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmanın ardından Vali Ustaoğlu, U18 ve U20 erkek ve kız kategorisindeki yarışmada dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

U20 ve U18 büyükler kategorisinde yapılan seçmelere 300’ün üzerinde atlet katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.