Şampiyon boksör'den Başkan Genç'e eldiven

Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda 80 kiloda şampiyonluğu elde eden Emir Büyükdağ, Ortahisar Belediye Başkanı Av.  Ahmet Metin Genç'e eldiven hediye etti.

06 Eylül 2018 Perşembe 16:45
Şampiyon boksör'den Başkan Genç'e eldiven

2010 yılında kurulan Trabzon Bayburtlular Gençlik ve Spor Kulübü kısa sürede elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Ortahisar Belediyesi'nin destekleriyle yurtiçi ve yurtdışında birçok müsabakaya katılan kulüp sporcuları çok sayıda madalya kazandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Av.  Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden Bayburtlular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kamil Büyükdağ ve boksör Emir Büyükdağ Başkan Genç'e desteklerinden ötürü teşekkür ederek boks eldiveni hediye etti. Başkan Genç ise başarılı boksöre cumhuriyet altını hediye etti. En son Kahramanmaraş'ta düzenlenen 'Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda 80 kiloda şampiyonluğu elde eden Emir Büyükdağ, daha büyük başarılara imza atacağını belirterek, "Boks sporunda Trabzon'da birçok başarılı sporcu yetişti. Selçuk Aydın, Busenaz Sürmeneli ve Sabriye Şengül gibi çok başarılı boksörlerimiz yetişti. Ben de onlar gibi başarılara imza atmak istiyorum. Teknik altyapı konusunda kendimizi yeterli hissediyoruz. Ancak bizim gibi bireysel sporcuların desteklenmesi gerekiyor. Trabzon'da boks sporu oldukça seviliyor ve taraftar buluyor. Bu potansiyelimizi değerlendirmemiz lazım." diye konuştu.

"BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRİYORUM"

Başkan Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ortahisar Belediyesi olarak her türlü spor faaliyetine destek olduklarını söyledi. Başarılı sporcuları ödüllendirdiğini ifade eden Başkan Genç, "Trabzon'un spor altyapısı oldukça iyi durumda. Bütün spor branşlarında başarılı olan, madalya kazanan sporcularımız var. Madalya kazanan başarılı sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Hem bireysel sporcularımıza hem de amatör sporcularımıza araç-gereç ve ekipman konusunda elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Bu desteklerimiz sayesinde de şehrimizin spor faaliyetlerindeki başarısı her geçen gün artıyor. Bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz." sözlerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.