Şampiyona coşkulu karşılama

Danimarka’nın Aalborg şehrinde 8-10 Şubat tarihleri arasında yapılan şampiyonada genç bayanlar ferdi kata dalında ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Keyda Nur Çolak Trabzon’a gelişinde coşkuyla karşılandı.

12 Şubat 2019 Salı 10:51
Şampiyona coşkulu karşılama

Danimarka’nın Aalborg şehrinde 8-10 Şubat tarihleri arasında yapılan şampiyonada genç bayanlar ferdi kata dalında ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Keyda Nur Çolak Trabzon’a gelişinde coşkuyla karşılandı. Başarılı sporcuyu, antrenörü Hasan Kılıç ile milli takım antrenörü ve Trabzon Karate İl Temsilcisi Muharrem Ali Cora’yı Trabzon Havalimanı’nda Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Cemalettin Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, ailesi ve arkadaşları karşıladı. Bu sırada seyahat öncesi havalimanında bulunan Trabzon eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ile birlikte işadamı ve siyasetçi Yılmaz Büyükaydın, başarılarından ötürü Keyda Nur Çolak ile antrenörlerini tebrik etti.

Bilindiği gibi milli karatecimiz Keyda Nur Çolak, geçen yıl Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen 45. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ilk kez katıldığı turnuvada şampiyon olmuştu.

Son Güncelleme: 12.02.2019 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.