Şöhretler karması yapılacak

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Akçaabat Sebat Veteranlar Spor Kulübü Derneği ile ortaklaşa ‘Şöhretler Kupası Futbol Şöleni’ düzenlenecek.

10 Ekim 2019 Perşembe 14:42
Şöhretler karması yapılacak

12 Ekim 2019 saat 16.00’da Yaylacık Futbol Sahasında yapılacak olan karşılaşmada; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları ve eski futbolcular mücadele edecekler.

Konu ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat; kültür, sanat, turizm şehri olduğu kadar aynı zamanda önemli bir spor şehridir de. Şehrimizin spor tarihi oldukça köklüdür. Bizler de şehrimize yakışır şekilde sportif faaliyetleri çeşitlendirerek çoğaltıyoruz. Sporsuz bir yaşam tarzı düşünülemez. Bu bakımdan şehrimizdeki gençleri, çocukları ve kadınları her daim spora yönlendiriyor çeşitli kurslar açıyoruz. Sağlıklı bir yaşamın aktif spordan geçtiğinin bilincindeyiz. Bu farkındalığı benimsetmek için düzenleyeceğimiz ‘Şöhretler Karması Futbol Şöleni’ ilk olması özelliği de göz önünde bulundurularak herkese örnek olacaktır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hareketsiz bir yaşam tarzı ortaya çıktı. Sağlığınız için hareket edin, sahalara, maçlara gelin. Çünkü spor bir yaşam tarzıdır.” Dedi.

Bir defaya mahsus olarak yapılacak olan bu karşılaşma için detaylı bilgiler Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden alınabilecek.

Centilmenlik içerisinde geçecek olan karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir….

Son Güncelleme: 10.10.2019 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.