Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 18. haftasında Kasımpaşa karşılaşması 6-0’lık skorla tamamlandı.

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 18. haftasında oynadığımız ve 6-0’lık galibiyetimizle sonuçlanan Kasımpaşa maçı sonrası Teknik Direktörümüz Hüseyin Çimşir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 14:24
Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 18. haftasında Kasımpaşa karşılaşması 6-0’lık skorla tamamlandı.

İyi bir futbolla maçı kazandığımızı ve tüm futbolcularımızı tebrik ettiğini belirten Teknik Direktörümüz Hüseyin Çimşir, “Özellikle maçın başında gole kadar olan bölüm ortadaydı. Zaman zaman üstünlüğümüz vardı. Topa sahip olmaya çalıştık. Attığımız ilk golden sonraki dönem ve üst üste gollerin gelmesi rakibin direncini ortadan kaldırdı. İkinci yarının başında da rakibin 10 kişi kalması bizim için maçın bittiği yer oldu. Bütün arkadaşları kutluyorum. Taraftara da desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Takımın oyunundaki değişime yönelik bir soru üzerine ise Teknik Direktörümüz Çimşir şunları söyledi:"Ben geldiğim dönemde takımda çok fazla şeyler değiştireceğimi söylemedim. Küçük detaylar olacaktı. Çünkü ben bu kulübün yapısının içindeydim. Küçük birkaç dokunuş yapmamız gerekiyordu. Biz ilk yarıda da çok fazla gol atan takımlardandık, ikinci yarı da öyle. Sıkıntımız defansla alakalıydı. Çok gol yiyorduk, arkadaşlarla bunu çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Son 2 maçta gol yemedik. 8 gol attık, yemeden devam ediyoruz. Bu takım zaten potansiyeli olan, problem çözebilen oyunculardan kurulu takım. Her maç neredeyse gol atıyoruz. Sıkıntımız gol yemek. O tarafı biraz daha toparlayabilirsek önümüz açık diye düşünüyorum. Sörloth'un üç gol atması, özellikle gol krallığı yarışında moral bulması, hem de kendine ait özgüveni açısından önemli. İnşallah böyle devam eder.”

Son Güncelleme: 20.01.2020 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.