Trabzonspor ile Kardemin Karabükspor 19. randevuda

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor 19. kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında oynanan 18 maçta bordo-mavililer rakibi karşısında 10 maçtan galip ayrılırken, 4 maçtan ise yenik ayrıldı. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor rakip filelere 32 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

23 Aralık 2017 Cumartesi 15:39
Trabzonspor ile Kardemin Karabükspor 19. randevuda

Trabzonspor deplasmanda zorlanıyor
Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynadığı maçlarda galip gelmekte zorlandı. Bordo-mavili takım, dış sahada oynadığı 9 karşılaşmanın 2’sini kazandı, 3’nü kaybetti, 4’ünde ise berabere kaldı.
En son 2010-2011 sezonunda Kardemir Karabükspor’u 4-0 yenen bordo-mavililer, daha sonra 5 dış saha maçında 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak galibiyet sevinci yaşayamadı. İki takım arasında en farklı galibiyeti Trabzonspor, 1993-1994 sezonunda sahasında 6-0’lık sonuçla elde etti.

Çalımbay rekor kırabilir
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor deplasmanında galip gelmesi halinde, teknik adamlık kariyerinde ilk kez 6 maç üst üste kazanma başarısı gösterecek.
Çalımbay, oyuncu olarak efsane olduğu Beşiktaş'ta, teknik direktör olarak görev yaptığı 2004-2005 sezonunda nisan ve mayıs aylarında 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan tecrübeli teknik adam bu başarısını ise 12 sezon sonra, ligin 9. haftasında geldiği Trabzonspor'un başında tekrarlamıştı. Tecrübeli teknik adam 24 Aralık Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçında sahadan galibiyetle ayrılması halinde, bordo-mavili takımın başında 6 maç üst üste kazanmış olacak ve teknik direktörlük kariyerinin en uzun galibiyet serisini yakalayarak kendi adına rekora imza atacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.