Trabzonspor Molde FK biletleri bugün satışa çıkıyor

31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:54
Trabzonspor Molde FK biletleri bugün satışa çıkıyor

Trabzonspor, koronavirüs salgını nedeniyle ayrı kaldığı taraftarıyla Molde FK maçı ile buluşuyor. Bordo mavililerin UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda Molde FK ile oynayacağı maçın biletleri bugün satışa çıkıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle aylardır seyircisiz oynanması nedeniyle Molde FK maçına taraftarın rağbet göstermesi bekleniyor. Koronavirüs salgınının devam etmesi nedeniyle maç girişlerinde taraftarlara HES kontrolü yapılacak. Yine tedbirler kapsamında maç sırasında sosyal mesafe kuralına dikkat edilecek ve maske takmak zorunlu olacak. 

TRABZONSPOR-MOLDE FK BİLETLERİ NASIL ALINACAK? 

Bugün saat 14.00’de Passolig gişeleri, Passo Uygulama ve passo.com.tr’den satışa sunulacak elektronik biletler, sadece Trabzonspor passolig kartlar ile satın alınabilecektir. Ayrıca kağıt bilet uygulamasının da olacağı müsabaka için bu biletler de www.passo.com.tr, Passo Uygulama üzerinden PDF bilet olarak; Akyazı Şenol Güneş Kompleksi gişeleri ve Atatürk Alanı Passolig gişelerinden satın alınabilecektir. Engelleri biletleri ise Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişelerinden temin edilecektir. Medical Park Stadyumu’nun %50 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletlerde HES kodu kontrolü yapılacaktır.

BİLET ALACAK TARAFTAR BUNLARA DİKKAT ETMELİ! 

- Bir taraftar farklı TC Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahiptir. Her taraftarın HES kodu olması zorunludur.

- Seyircilerin müsabakaya girerken, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

- Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

- Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya girerek kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılacaktır. Bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanacaktır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

- 7 yaş ve üzeri için Passolig Kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.

- Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

- Kapı açılış saatlerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maçtan iki saat önce kapılar açılır.

BİLET FİYATLARI NE KADAR? 

Trabzonspor-Molde FK maçının biletleri şu fiyatlardan satışa çıkacak: 

Vip Platinum 1000 TL

Vip Gold 800 TL

Vip Silver 600 TL

Batı 500 TL

Doğu 350 TL

Fırtına 200 TL

Kale Arkası 150 TL

Misafir Takım 150

(TC VATANDAŞLARI İÇİN) HES KODU NASIL ALINIR? 

1- HES uygulamasında ana sayfa açılır

2- HES KODU OLUŞTURMA ekranına geçiş yapılır.

3- "HES KODU OLUŞTUR" bölümünün altında "Yeni Kod Ekle" butonuna basılarak kod oluşturulur.

4- "Yeni Kod Ekle" butonuna basıldıktan sonra açılan ekranda HES kodu için süre seçilir ve istenirse isim verilebilir.

5- Oluşturulan HES kodu bilet alımı sırasında, atama ekranında HES kodu alanına girilir, TC kimlik numarası ile eşleşme yapılır ve maç biletiniz tanımlanarak ödeme adımına geçilir.

(DİĞER ÜLKE VATANDAŞLARI İÇİN) HES KODU NASIL ALINIR? 

Aralarda boşluk olacak şekilde HES (PASAPORTTA YAZAN UYRUK) (PASAPORT NO) (DOĞUM YILI) (SOYISIM) yazılarak 2023'e SMS gönderilerek HES kodu alınabilir.

Ayrıca; yurtiçi GSM operatörüne ait numarası bulunmayan yabancı kişiler için pasaport bilgileri ile HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla uyruk, pasaport seri numarası, doğum yılı ve soyadı yazdıktan sonra +90555 944 3821’e SMS göndererek HES Kodu alınabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.