TSYD kongreye gidiyor!

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Trabzon Şubesi Olağana Genel Kurulu kararı aldı

01 Nisan 2021 Perşembe 13:00
TSYD kongreye gidiyor!

TSYD Genel Merkezi’nin internet sitesinde kongre kararı ile ilgili şu bilgiler yayınlandı: “Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Trabzon  Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu, 19 Nisan 2021 Pazartesi  günü saat 12.00’de TSYD Trabzon Şubesi (Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı Akyazı / Trabzon) toplanacaktır. 

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 26 Nisan 2021 Pazartesi  günü çoğunluk aranmaksızın aynı yer ve saatte yapılacaktır. Saygılarımızla.

ÖNEMLİ NOT: Tüzüğümüzün 8. maddesinin c fıkrasında ‘yönetime aday olanlar, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu aday listelerini en geç 18 Nisan 2021 Pazar gününe kadar önce Yönetim Kuruluna bildirmek ve Yönetim Kurulu da bu listeleri Derneğin internet sitesinden yayınlamak zorundadır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.