‘Turgut Uçar Cup’ başladı

Geçtiğimiz Şubat ayında hayatını kaybeden Trabzonspor'un eski futbolcusu Turgut Uçar için Trabzonspor ve UZN Sportif iş birliğiyle düzenlenen futbol turnuvası başladı.

29 Ağustos 2019 Perşembe 14:07
‘Turgut Uçar Cup’ başladı

Geçtiğimiz Şubat ayında hayatını kaybeden Trabzonspor'un  eski futbolcusu Turgut Uçar anısına Trabzonspor Kulübü'nün organize ettiği futbol turnuvasının açılış töreni Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun katılımı ile yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Vali Ustaoğlu, “Bugün burada çok güzel ve anlamlı bir organizasyonda bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Trabzonspor’umuzun efsane futbolcusu rahmetli Turgut Uçar adına düzenlenen bu organizasyon adeta futbol şehri olan Trabzon açısından önemli bir organizasyondur.

Ülkemizin farklı yerlerinden, kulüplerinden ve çeşitli yaş gruplarından gelen gençlerimizi futbol şehri olan Trabzon’da ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha belirtmek isterim. Trabzon demek futbol demek, Trabzon demek tarih, kültür şehri demektir. Şimdiden bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, müsabakada yarışan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde 29 Ağustos -1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya başta Süper Lig temsilcileri olmak üzere çeşitli ülkelerden futbol akademileri de katılacak.

Son Güncelleme: 29.08.2019 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.