Vali Yavuz, “Akyazı Şenol Güneş Kompleksimizdeki İlk Milli Maça Hazırız”

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Türkiye A Milli Takımı’nın UEFA Uluslararası Ligi'ndeki Türkiye Rusya karşılaşması öncesinde (7 Eylül Cuma günü 21:45’te ) Akyazı Şenol Güneş Kompleksinde incelemelerde bulundu.

07 Eylül 2018 Cuma 12:45
Vali Yavuz, “Akyazı Şenol Güneş Kompleksimizdeki İlk Milli Maça Hazırız”

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi’ndeki ilk milli müsabakaya Trabzon ve Türkiye olarak hazır olduklarını ifade eden Trabzon Valisi Yücel Yavuz “Türkiye ve Rusya milli takımlarımız UEFA standartlarına göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ev sahipliğinde müsabaka gerçekleştirecek. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksimizdeki ilk milli maçımız olacak . Bu konuda Trabzon yerelinde kamu, özel sektör, sivil toplum ve bütün Trabzon halkı olarak  buna odaklanmış durumdayız. Federasyonumuz, UEFA yetkilileriyle birlikte hazırlıklarını yaptılar.  Tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar ele alındı. Şu an maça hazırız. Seyircinin ilgisi çok fazla. 41 bin kişilik kapasitemiz var. Stadın dolacağını ümit ediyoruz. Bu konuda Trabzon ve çevre illerimizden çok yoğun bir talep olduğunu biliyoruz. Milli takımımızın ve uluslararası standartta sahamızda yapacağımız bu müsabakanın güzel bir atmosferde geçeceğini ümit ediyoruz. En ufak bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Milli takımımız ve misafir takımımız da Trabzon’a intikal ettiler. Arkadaşlarımızla son tedbirleri gözden geçiriyoruz. Şu an itibariyle  Trabzon ve Türkiye olarak uluslararası standarttaki bu maça hazırız. “ dedi.

Trabzon’un  spor şehri olduğunu dile getiren Vali Yavuz “İlimiz her yönüyle futbola aşık bir şehir. Bu uluslararası standartta bir müsabaka olacak. Tabii uluslararası standartlarda kriterler var. Bu konuda seyircimizin öngörülen şartlara ve  kurallara uyacaktır. Maça vaktinde gelmelerinde fayda var. Federasyon tarafından bayraklar dağıtılacak. Milli bir ruhla güzel bir müsabaka gerçekleşecek. “ şeklinde konuştu.  

Vali Yücel Yavuz Akyazı Şenol Güneş Kompleksindeki ziyaretinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) organize edilen programa katıldı.

Programda TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Valimiz Yücel Yavuz’a milli forma hediye etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.