Vali Yücel Yavuz Özel Sporcuları Makamında Misafir Etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli branşlarda şampiyon olmuş veya derece elde etmiş engelli sporcularımız Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u ziyaret ettiler.

01 Aralık 2017 Cuma 16:42
Vali Yücel Yavuz Özel Sporcuları Makamında Misafir Etti

Özel Sporcular ile yakından ilgilenen Trabzon Valisi Yücel Yavuz, ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşlarımızın toplumla iç içe olması için çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtirken, bu yolda sivil toplum kuruluşlarının da daha çok bilinçlendiğini, daha çok kenetlendiklerini ve sosyal devlet anlayışıyla hayatımızda daha çok yer almalarından dolayı çok önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

Başarılarda bilinçli anne ve babaların çok büyük rolü olduğunun altını çizen Vali Yavuz; "Engelli kardeşlerimizin başarı elde etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Hele ki bu başarıyı, bölgesel ve hatta ulusal alanda sağlamaları ayrıca mutluluk vericidir. Bizler de bu uğurda Valilik olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Toplumumuzun ayrılmaz parçası olan engelli vatandaşlarımıza beceri kazandırılması, eğitim, istihdam, barınma ve rehabilitasyon sağlanması ve ailelerinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Yavuz, “Engellilerin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve kolaylaştırılması büyük önem taşımaktadır. Engelli bireylere ve ailelerine yönelik yapılan bu hizmetlerin niteliğinin artırılması, onların mutlu ve huzurlu fertler olarak kendi kendilerine yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlayacaktır” dedi.

Sporcularda elde ettikleri başarılardan Vali Yavuz’a bahsederken Vali Yavuz da  başta sporcularımız olmak üzere bu başarılarda emeği geçen antrenörlerini, ailelerini ve diğer görevlileri tebrik etti. 

Son Güncelleme: 01.12.2017 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.