Vatandaşlara Uğurcan Çakır’ı sorduk bakın ne dediler.

Trabzonspor taraftarları Uğurcan Çakır’ın yeni hedeflere yelken açmasının zamanın geldiğini ifade etti.

02 Nisan 2021 Cuma 15:01
Vatandaşlara Uğurcan Çakır’ı sorduk bakın ne dediler.

Transferde Avrupa’nın dev takımlarını peşinden koşturan Uğurcan Çakır için Trabzonspor taraftarlarına gitsin mi, kalsın mı? Sorusunu yönelttik. Bordo-Mavili taraftarların ortak kanısı yetenekli file bekçisinin yeni hedeflere doğru yelken açmasının vaktinin geldiği yönünde oldu.

Tuncer Hanedan: “Uğurcan iyi bir sezon geçiriyor. Bana göre Süper Ligi’nin üstünde bir performans sergiliyor. Yani bu lige çok fazla. Aynı zamanda Türk futboluna faydalı olacak ahlaklı bir yapıya sahip. Abdullah hoca ile güzel bir çıkış yakaladılar. Türk futbolu için gitmesinden taraftarım. Gitmesi daha iyi olur. Ben Abdullah Hocayı beğenen insanlardan biriyim. Hocamız daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Ben Abdullah Hocaya tam güveniyorum.”

Hüseyin Malkoç: “Trabzon’un toprakları verimlidir. Bunun örnekleri geçmişte mevcut. O nedenle Uğurcan Çakır artık Avrupa’nın yolunu tutması gerekiyor. Peşinden gelecek çok yetenekli isimler burada mevcut. Uğurcan artık oradaki başarılarıyla bizleri gururlandırmasını istiyoruz. Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz gibi olsun. Uğurcan’a Avrupa çok yakışacaktır.”

Halil Öksüz: “Trabzonspor’a iyi para kazandıracaksa gitmeli diye düşünüyorum. Normalde Trabzonspor’dan gitmesini istemem bir taraftar olarak. Trabzonspor’dan hiçbir futbolcunun gitmesini istemem ama Trabzonspor’un menfaati önemli. Eğer iyi paralar kulübün kasasına girecekse o zaman sıkıntı yok, gidebilir. Abdullah hoca ile Trabzonspor’un performansı çok iyi. Fenerbahçe maçından sonra biraz sallantı oldu, moraller bozuldu ama iyi durumda. Ben 55 yaşındayım 40 senedir Trabzonspor’u takip ediyorum. Yıllardır kirli düzen şampiyonluğumuzu engelledi ama bu devran böyle gitmeyecektir.”

Okan İsmailoğlu: “Bence her futbolcunun bir gitme zamanı vardır. Trabzonspor ithal eden değil ihraç eden konumda olması lazım. Trabzonspor’u yıllardır üreterek kendini var etmiştir. Kendi değerlerine sahip çıkmıştır. Uğurcan Çakır’da bunlardan biridir. Baktığımız zaman bir malın fiyatı ve alıcısı vardır. Alıcısını bulduğun zaman bu malı satmak lazım. Elinde kalırsa bu bir anlam ifade etmez. Uğurcan’lar yollayıp tekrar yetiştirmek lazım. Trabzon’da böyle bir potansiyel var. Futbol şehri, futbolun merkezi diyoruz. Trabzonspor buna odaklanmalı. Uğurcan’a baktığımız zaman hakikaten Türkiye’de liglerde Avrupa’da bu işi en iyi yapan kalecinin bütün özelliklerini barındıran bir oyuncu. Bunun mutlaka üstüne gitmesi lazım. Türk futbolu ve Türk futbolcusu bence çok önemli.”

Dursun Ayar: “Uğurcan kalsın. Bize her zaman lazımdır. Beğendiğim bir oyuncu. Son dönem fena gitmiyor. Eğer Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluğa oynamak istiyorsa Uğurcan Çakır gibi bir isime ihtiyacı var. Siz en önemli bir silahı elinizden çıkarırsanız bu sizin zararınıza bir şey olur.”

Ahmet Özkan: “Gerçekten karar vermek çok zor. Uğurcan gerçekten son yıllarda Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli kaleci ama önünün açılması için bence gitmesi gerekir, Yusuf Yazıcı gibi. Arkada daha genç kaleciler var. Erce olsun onların arkasında ki kaleciler olsun altyapıda olsun kaliteli kaleciler var. Uğurcan gitsin kendini göstersin Türkiye’yi Trabzon’u temsil etsin.”

Yaşar Salman: “Giderse Trabzonspor Kulübüne iyi para kazandıracak. Gitmesini isterim. Altyapıda kaliteli kaleciler var. On numara başkanımızla beraber, geldiğinden beri özlenen Trabzonspor’u görüyorum. Şampiyonluk gelir. Bu sene değil ama gelecek sezon için on numara olacak. Hakemler bırakırsa tabi. Hakemlerden darbeyi yedik. Ben Ağaoğlu’nu çok seviyorum. Onunla güzel günler elbette gelecektir.”

Son Güncelleme: 02.04.2021 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.