Zağnosspor İspanya'ya uçtu

Zağnosspor, EHF Kadınlar Challenge Kupası Çeyrek Finali'nde İspanyol ekip Rocasa Gran Canaria ile oynayacağı maçlar için yurt dışına uçtu. Çeyrek Final maçları öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, “Ülkemiz için mücadele edeceğiz” dedi.

08 Mart 2018 Perşembe 13:36
Zağnosspor İspanya'ya uçtu

Zağnosspor, EHF Kadınlar Challenge Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde, İspanya’nın Rocasa Gran Canaria ekibiyle oynayacağı iki maç da iki kulüp arasındaki anlaşmadan dolayı İspanya’da oynanacak. İspanya yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, “Takımımız ilk kez Avrupa’da çeyrek final mücadelesi verecek. İyi bir başarı yakalayarak buraya kadar geldik. Kimsenin desteği olmadan, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte kendi çabalarımızla mücadele ediyoruz” dedi. Rakip takımla yaptıkları anlaşmaya göre de iki maçı da İspanya’da oynayacaklarını belirtti.

Maçların hafta sonu oynanacağını söyleyen Baş, “İlk maç 10 Mart Cumartesi saat 16.00’da, ikinci maç 11 Mart  Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Zorlu iki maç bizleri bekliyor. Sakat olan oyuncularımız var. Çok geniş bir kadro ile İspanya’ya gidemiyoruz. Ancak oyuncularımıza olan güvenimiz de tam. Onlar Trabzon için, bizim için, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gereken mücadeleyi ortaya koyacaklardır. Kalbi, gönlü bizimle olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Umarız iyi sonuçlarla turu alarak Trabzon’a döneriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.