Zağnosspor’un Rakibi İspanya’dan

Zağnosspor, EHF Kadınlar Challenge Kupası Çeyrek Finali’nde İspanya’nın Rocasa Gran Canaria ekibiyle eşleşti.

13 Şubat 2018 Salı 13:53
Zağnosspor’un Rakibi İspanya’dan

Avusturya’nın Viyana kentinde çekilen kura sonrası, Zağnosspor’un rakibi belli oldu. Avrupa’da son 8 takım arasına kalan Trabzon ekibine kurada, İspanyol takımı Rocasa Gran Canaria çıktı. Mart ayı içerisinde iki maç üzerinden oynanacak karşılaşmalarda turu geçen ekip yarı finale yükselecek. Yarı finalde MKS Perla Lublin ile Rincon Fertilidad Malaga karşılaşmasının galibi ile karşılaşacak.

Kura sonrası açıklamalarda bulunarak eşleşmeyi değerlendiren Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, “Bu andan itibaren kolay rakip, zor rakip diye bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. Gelen her takım güçlü takımdır. Nitekim Canaria ekibi de İspanya’nın güçlü takımları arasında yer alıyor. Biz turu geçmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Trabzon’u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Trabzon’dan destek beklediklerini de kaydeden Baş, “Çeyrek final mücadelesinde kentin ileri gelenlerinin özellikle yanımızda olmasını ve desteklerini vermelerini istiyoruz. Taraftarımızla birlikte özellikle Trabzon’da oynayacağımız maçta bir karnaval havası yaratmalıyız” şeklinde konuştu.

LİGDEKİ RAKİP YENİMAHALLE

Zağnosspor, 14 Şubat Çarşamba günü Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda Yenimahalle Belediye ile oynayacağı Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 18. Hafta mücadelesi için de hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Başkan Baş, saat 15.00’te başlayacak mücadeleye tüm Trabzon’u davet ederek yanlarında olmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.