Zorluoğlu,şampiyonu misafir etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda 2’nci olan Keyda Nur Çolak ve ailesini makamında ağırladı.

12 Şubat 2020 Çarşamba 15:48
Zorluoğlu,şampiyonu misafir etti

Genç sporcuyu tebrik eden Başkan Zorluoğlu, “Bizim Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün bir sporcusunun bu şekilde bir başarı elde etmesi çok gurur verici. Sporcumuzu da değerli hocamızı da tebrik ediyorum. Tabi ki aileni de kutluyorum. Bunlar çok güzel çok özel anlar. Sizler zamanında bu kızımızı çok yetenekli olduğu alana bilerek ya da bilmeyerek yönlendirmiş oldunuz. Bu yönlendirme sonucunda kızımız büyük başarılar elde etmiş oldu” dedi. 

Başkan Zorluoğlu’na kendilerini misafir ettiği için teşekkür eden Keyda Nur Çolak, “Annem kız olduğum için kendimi savunma amaçlı beni karate kursuna yazdırdı. Bende kursa başladım. Daha sonra Hasan hocam bana mutlaka kursa devam etmem gerektiğini söyledi. Bende hocamın sayesinde devam ettim ve buralara kadar geldim. Amacım 1’incilik kürsüsüydü ama 2’nci olmaktan da mutluyum. Ülkemi kendi kategorimde en güzel şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum” dedi.

Başkan Zorluoğlu Avrupa 2. Olan Keyda Nur Çolak’a hediye verdi.

Ziyarete Keyda Nur’ur annesi Zübeyde, babası Salih, ağabeyi Göktuğ Çolak, karate hocası Hasan Kılıç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Adnan Gül ve Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ayhan Pala katıldı.

Son Güncelleme: 13.02.2020 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.