2072 günlük hasret

Trabzonspor, Başakşehir’i İstanbul’da çok uzun süredir yenemiyor

15 Eylül 2017 Cuma 09:23
2072 günlük  hasret

Başakşehir’i deplasmanda en son 7 Ocak 2012 tarihinde 2-0’lık skorla mağlup eden Bordo-Mavililer, bu şanssızlığını hafta sonu kırmak istiyor

EN SON 7 OCAK 2012

Pazar günü  deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maça kilitlenirken,  Bordo-Mavililerin  son dönemlerde çıkışta olan rakibi karşısında oldukça zorlandığı görülüyor. 11 yıldır Süper Lig’de mücadele eden Başakşehir karşısında İstanbul’daki en son galibiyetini 7 Ocak 2012 tarihinde 2-0’lık skorla alan Fırtına, o tarihten itibaren deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamadı.

SON GALİBİYET A.AKER’DE

Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılarak İstanbul’daki 2072 günlük hasreti dindirmek isteyen Trabzonspor, zirve yarışına da ortak olmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan ligde rakibine karşı en son galibiyetini 15 Şubat 2015 tarihinde Hüseyin Avni Aker’de 3-2’lik skorla alan Bordo-Mavililer, o tarihten itibaren rakibiyle oynadığı 4 karşılaşmadan 1-0’lık skorlarla 2 mağlubiyet, 1-1 ve 0-0’lık skorlarla da 2 beraberlik aldı.

SONNOKTA GAZETESİ  İsmail Düzgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.