Ağaoğlu :Bu bayram bayramlıklarımız Trabzonspor'un formaları olsun

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan taraftara çağrı.Ağaoğlu:gelin bu bayram bayramlık formalarımız olsun. Bayramlaşmaya, sevdiklerimizle kucaklaşmaya formalarımızla gidelim. Bayramı Bordo-Mavi renklerle süsleyelim.”

14 Haziran 2018 Perşembe 12:54
Ağaoğlu :Bu bayram bayramlıklarımız Trabzonspor'un formaları olsun

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Mesajında bayramların huzur ve iyiliğin hakimiyetinde geçen, insanın ve toplumun ruh iklimini güzelleştiren özel günler olduğunu vurgulayan Ağaoğlu’nun Trabzonspor taraftarına özel bir de çağrısı var: ‘’Bayramlar, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, huzursuzlukların kaybolduğu milletimizin hafızasında hep güzel anılarla hatırladığımız günlerdir. Ben de bu bayramın tüm camiamız ve halkımız için güzel geçmesini yürekten temenni ediyorum. Bu bayram, taraftarlarımıza özel bir çağrım olacak. Biliyorsunuz bayram günleri yediden yetmişe hepimiz en sevdiğimiz kıyafetleri giymek isteriz. Bayramlıklarımız vardır, özen içinde onları giyiniriz. Henüz birkaç gün önce satışa sunduğumuz yeni sezon formamız, biliyorum ki taraftarlarımızca çok beğenildi. Gelin bu bayram bayramlık formalarımız olsun. Bayramlaşmaya, sevdiklerimizle kucaklaşmaya formalarımızla gidelim. Bayramı Bordo-Mavi renklerle süsleyelim.”

Öte yandan Yönetim Kurulu ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın da katılacağı Trabzonspor'da bayramlaşma töreni 16 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.