Ahmet Canbaz'ın sağlık durumunda son gelişme

Ahmet Canbaz başarılı bir operasyon geçirdi.

12 Aralık 2019 Perşembe 09:16
Ahmet Canbaz'ın sağlık durumunda son gelişme

Trabzonspor Kulüp Doktoru M. Hakan Ayaz, futbolcu Ahmet Canbaz’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Canbaz’ın Almanya’da başarılı bir operasyon geçirdiğini ifade eden Ayaz, “Ahmet Canbaz’a teşhis amaçlı (diagnostik) arthroscopy yapılarak kısmi yırtık bulunan ön çapraz bağ bakılarak değişmesine gerek olmadığı görüldü. Tibia platosundaki kırık nondeplase (ayrılmamış) olduğundan müdahale edilmedi. Lateral Collateral ligament (Dış yan bağ) kısmi yırtık derecesi fazla olduğu görülerek dikilmek sureti ile tamir edildi” dedi.

Hakan Ayaz sözlerini şöyle sürdürdü;“Tüm bu yapılan işlemler sonucunda operasyonu yapan doktorun verdiği bilgiye göre 6 hafta özel dizlik ile immobilizayon (hareketsizleştirne) tedavisini takiben 6 hafta da özel fizyoterapi tedavisi uygulanacak sporcumuz, süreç sonrasında Trabzon’a gelecek ve yaklaşık 4 hafta sürecek bireysel saha çalışmalarına başlayacak olup toplam 4 ay civarında bir rehabilitasyon dönemi geçirmesi planlanmaktadır”

Son Güncelleme: 12.12.2019 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.