Ahmet Canbaz Trabzonspor'da

Trabzonspor ,Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

04 Temmuz 2019 Perşembe 09:12
Ahmet Canbaz Trabzonspor'da

Trabzonspor Werder Bremen’den transfer ettiği Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ahmet Canbaz’dan beklentisinin büyük olduğunu kaydetti. Başkan Ağaoğlu, “Ahmet, Türkiye’deki hatta dünyadaki en doğru yere geldi. Genç oyunculara verdiğimiz önem herkesin malumu. Ahmet de onlardan biri ve kendisinden beklentimiz çok büyük. Ahmet, zorlu bir mücadelenin içine girecek. Oynadığı mevkide çok zorlu rakipleri var. İnanıyorum ki Avrupa’nın en iyisi olacak” dedi.

Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Ahmet Canbaz da, şunları söyledi: “Heyecanlı ve gururluyum. İnşallah burada elimden gelen her şeyi yapacağım ve formayı alacağıma da inanıyorum. İnşallah herkes için en iyisi olur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.