Beklemekten yorulmayan tüm taraftarlarımız için

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Erzurum'dan dönerken Gümüşhane Kelkit'te bekleyen Numan Kaya hayallerine kavuştu .

16 Şubat 2020 Pazar 12:04
Beklemekten yorulmayan tüm taraftarlarımız için

Ziraat Türkiye Kupası maçı için Erzuruma giden  Trabzonspor kafilesini soğuk havada bekleyen genç bir taraftar sosyal medyada gündem olmuştu. Trabzonspor takım otobüsünün Erzurum’daki güzergahı üzerindeki Gümüşhane Kelkit'te evde oturan taraftar takımının o yoldan geçeceğini öğrenince kapı önünde beklemeye başladı. Gümüşhane'nin karlı ve soğuk havasına aldırmadan Trabzonspor otobüsünün geçmesini bekleyen bordo mavili taraftarın kardeşi o anları fotoğraflayarak Twitter’da paylaştı. Daha sonra Uğurcan Çakır'da Numan'ı paylaşarak forma hediye etmek istediğini ifade etti. Geçtiğimiz gün Trabzon'a gelen Numan Kaya  önce Uğurcan ile buluştu daha sonra hayali olan takımla fotoğraf çekildi.

Trabzonspor o anları Beklemekten yorulmayan tüm taraftarlarımız için adlı videoda yayınladı 



 

Son Güncelleme: 16.02.2020 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.