Berkay Sefa Kara ile profesyonel sözleşme imzalandı

Trabzonspor ,Berkay Sefa Kara ile profesyonel sözleşme imzaladı,

24 Ocak 2019 Perşembe 12:52
Berkay Sefa Kara ile profesyonel sözleşme imzalandı

Genç oyuncu Berkay Sefa Kara için bugün 11.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Genç oyuncuların Trabzonsporumuza katılmasından büyük gurur duyduğunu belirten Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘’Trabzonspor’un hem ekonomik şartları hem de misyonu gereği altyapıya daha fazla önem veriyoruz. İnşallah biz buradan çok sayıda Yusuflar, Abdulkadirler yetiştireceğiz. Kadroya dahil edilen sadece Berkay değil, birçok arkadaşımız var. İstiyoruz ki, altyapıdan gelen oyuncular bu formayı taşısın. Bu demek değil ki hepsi altyapıdan olacak. Başka transferler de olacak, yabancılar da olacak. Kadronun çoğunluğunun altyapıdan oluşması temel hedefimiz. Bunu ne kadar başarabilirsek o kadar gayemize ulaşmış doğru iş yapmış oluruz. Genç kardeşimize başarılar diliyorum. İnşallah bizlere imza törenini hatırlatacak başarılar yaşayacak ve yaşatacaktır’’ dedi.

Berkay Sefa Kara da Trabzonspor’a transferinden çok mutlu olduğunu vurgulayarak, ‘’Trabzonspor’da olduğum için gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.