Burak Yılmaz'dan "kaza" açıklaması"

Sarıyer'de Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu lüks araç, takla atarak cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından kazayla ilgili açıklama yaptı.

11 Aralık 2017 Pazartesi 09:32
Burak Yılmaz'dan "kaza" açıklaması"

Sarıyer Sakıp Sabancı Caddesi'nde sabah saat 05.00 sıralarında lüks araçla takla atarak kaza yapan Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz, olayın ardından başka bir araca binerek olay yerinden ayrılmıştı. Kazayı yara almadan atlatan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavili oyuncu, “Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği bütün yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.