Burak Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz başlayacak

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın kasığındaki sorun nedeniyle yapılan ameliyatın başarılı geçtiği ve yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz şekilde başlayacağı belirtildi.

15 Mayıs 2018 Salı 13:26
Burak Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz başlayacak

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, kasık problemleri nedeniyle bıçak altına yattı. Almanya'nın Berlin şehrinde Schlosspark-Klinik'de A Milli Takım'ın ve Trabzonspor'un eski doktoru Ufuk Şentürk ve Dr. Tamer Aslan tarafından ameliyat edilen yıldız oyuncunun durumu ile ilgili açıklama geldi. Dr. Ufuk Şentürk ve Dr. Tamer Aslan tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Trabzonspor ve A Milli Takım sporcumuz Burak Yılmaz kardeşimin dün yapmış olduğumuz MR, ultrason, koşu ve kuvvet analizleri sonrası bugün kasık fıtığı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 hafta devam edecek olan kişiye özel çok yönlü tedavi tekniklerimiz ile var olan kuvvet dengesizliklerini ve kas/tendon sorunlarını da ortadan kaldırıp sporcumuzun yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz bir şekilde katılmasını planlıyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.