Burak Yılmaz,bu olayın parayla bir ilgisi yok

Trabzonspor’un Burak Yılmaz’la ilgili yaptığı açıklamanın ardından golcü futbolcu da konuyla ilgili sosyal medya hesabından konuştu.

11 Eylül 2018 Salı 15:37
Burak Yılmaz,bu olayın parayla bir ilgisi yok

Burak Yılmaz Trabzonspor'un yaptığı açıklamalara sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Burak olayların parayla alakalı olmadığını vurguladı.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları

Sürekli herkes konuşuyor ve ben hayretle dinliyorum. Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söyleyemiyor. Para ile alakalı bir durum olsan geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen seni değil federasyona başvurmak, tek kelime para komuşmadım ve kulüp içinde neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister saygılar sunarım...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.