Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor’u 1-0 öne geçiren golünü 47 bin kişi izledi

Trabzon Fenerbahçe maçında Trabzonspor’u 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz’ın golünü 47 bin kişi izledi.

30 Ocak 2018 Salı 13:43
Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor’u 1-0 öne geçiren golünü 47 bin kişi izledi

Turkcell’in GollerCepte uygulamasında Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasının en popüler golü Trabzonspor’un yıldız golcüsü Burak Yılmaz’dan geldi. Uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında atılan toplam 24 gol, 285 bin 18 kez izlenirken Trabzonspor’u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren gol, 46 bin 994 kez takip edildi. Galatasaray’ın Osmanlıspor’la oynadığı karşılaşma ise en çok izlenen maçı oldu. 
En çok izlenen video: Valencia-Real Madrid
Tüm operatörlere açık olan uygulama üzerinden Süper Lig’in 19. haftasındaki karşılaşmalar toplam 329 bin 6 kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında GollerCepte uygulamasının en çok takip edilen videosu ‘Valencia - Real Madrid’ maçı oldu. Bu video, uygulama üzerinden 3 bin 16 kişi tarafından izlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.