Busenaz Sürmeneli’den altın madalya

Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcu Busenaz Sürmeneli, Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

18 Şubat 2019 Pazartesi 11:09
Busenaz Sürmeneli’den altın madalya

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcumuz Busenaz Sürmeneli, Türkiye Boks Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan ve 33 ilden 348 sporcunun katıldığı Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada boksörümüz Busenaz Sürmeneli tüm rakiplerini mağlup ederek, 69 kilogramda şampiyonluğa ulaştı.

Kariyerindeki yedinci Türkiye şampiyonluğunu elde eden Busenaz Sürmeneli’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.