Çalımbay: Mağlubiyeti hakettik

Trabzonspor saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa’ya 5-2 mağlup olarak büyük şok yaşadı.

06 Mayıs 2018 Pazar 12:58
Çalımbay: Mağlubiyeti hakettik

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Gerçekten çok üzgünüz. Böyle bir maç beklemiyorduk, mağlubiyeti hak ettik. Ben geldiğimden beri ilk defa bu kadar bariz defans hataları gördüm. Rakip takım girdiği pozisyonların hemen hemen tamamını değerlendirdi. Bireysel hatalardan goller yedik, hiç beklemediğimiz bir şeydi bu. Çok güzel net pozisyonlar yakaladık ama onları da değerlendiremedik. Sivasspor maçı da böyleydi çok pozisyon vardı atamadık. Yaptığımız hatalardan sonra goller yedik. İki arkadaşımızın kırmızı kart görmesi bizim için çok kötü oldu. Her şey bitmiş değil beşincilik iddiamız sürüyor. Bunun için elimizden gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Çalımbay, Kasımpaşa’yı çok iyi tanıdığını, birçok futbolcuyu kendisinin döneminde transfer edildiğini de hatırlatarak, “Oyuncuların hepsini tek tek anlatmamıza rağmen bunlar oldu. Elimizdeki kadro bu. Sakat ve eksik oyunculardan yoksun maça çıktığımızda bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
Yapılan defans hatalarının bedelini kaleci Uğurcan’ın ödememesi gerektiğini ifade eden Çalımbay, “Bence bugün yapılan defans hataları kaleci Uğurcan’ı da yazık etti. Uğurcan’ı kazanmak lazım. Böyle goller yedi diye bir kenara atmak doğru değil, kaleciden çok defans hataları vardı” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.