Çaykur Rizespor 1-2 Trabzonspor

Trabzonspor,deplasmanda Rizespor'u 2-1 yendi.

07 Ekim 2019 Pazartesi 08:47
Çaykur Rizespor 1-2 Trabzonspor

Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzonspor oldu.Yoğun yağış altında oynanan maçı Bordo-Mavililer 2-1 kazanarak altın değerinde 3 puanın sahibi olurken 3. sıraya yerleşti. Maça hızlı başlayan Trabzonspor 6. Dakikada Nwakaeme ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. 23. Dakikada Rizespor öne geçti. Bu dakikada Dario Melnjak'ın, kaleyi karşıdan gören bir noktadan gönderdiği şutunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan'ın solundan ağlarla buluştu: 0-1. İlk yarıda Rizespor’un üstünlüğü altında tamamlandı.

İkinci yarıda Trabzonspor gol için Rizespor kalesine yüklenmeye başladı. Ancak 61. Dakikasında Bordo-Mavililer kalesinde önemli bir tehlike atlattı. Bu dakikada Boldrin'in defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Oğulcan'ın ceza sahası sağ çaprazından vuruşunda kaleci Uğurcan topu çeldi. 73’te Sturridge'in harika ortasına Sörloth mükemmel dokundu ve skoru 1-1’e getirdi. 86. dakikada Sturridge'in ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarparak oyun alanını terk etti. 90. dakikada Uğurcan Çakır'ın uzun kale
vuruşunda topla buluşan Sörloth kafayla topu Nwakaeme'ye aktardı. Bu oyuncunun ceza sahası sağ çaprazından vuruşunda top filelere gitti. 2-1. Trabzonspor maçı 2-1 kazanarak ligde 3.sıraya yerleşti.

Son Güncelleme: 07.10.2019 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.