Çimşir,İnşallah hayal ettiğimiz yerde ligi bitiririz

2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, İnşallah hayal ettiğimiz yerde ligi bitiririz dedi.

02 Şubat 2020 Pazar 11:37
Çimşir,İnşallah hayal ettiğimiz yerde ligi bitiririz

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 20. haftasında oynanan ve 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galip geldiğimiz için mutlu olduğunu belirten Hüseyin Çimşir, “Maça kalemize gördüğümüz şok bir golle başladık. Planladığımız beklediğimiz bir şey değildi. Ondan sonrasıyla alakalı oyuncularımız maçı bırakmadı. Sonrasında öne geçtik. Dönem dönem iyi oynadığımız, dönem dönem topu rakibe verdiğimiz anlar oldu. Pozisyona girdik, pozisyon da verdik. Genel itibariyle bakıldığı zaman kazandığımız için mutluyuz. "Biz de hakemden çok memnun değiliz. 1-0'ken verilmeyen penaltı var. Tüm takdir hakkını Fenerbahçe'den yana kullandı. Kartlar, faullerde bence adil bir yönetim gösterdiğini düşünmüyorum. Lig uzun bir yarış, bizim 15 haftamız, rakiplerin 14 kaldı. Hep söylüyorum benim ve camiamızın bir hayali var. Bizim hayalimiz hak ederek kupaları mavi gökyüzüne kaldırmak. İnşallah 15 adımımız kaldı. Hep beraber camia kenetlenerek istediğimiz, hayal ettiğimiz yerde ligi bitiririz " diye konuştu.

Hüseyin Çimşir, Sturridge'nin sakatlığının olup olmamasına ilişkin ise "Bir problemi yoktu. En son Antalya'daki devre arasındaki hazırlık müsabakasında sakatlanmıştı. Uzun dönem takımdan ayrı kaldı. Salı günü takıma, antrenmanlara katıldı. Maçın gidişatı ile alakalı özellikle öndeyken topun bizde kalmasıyla alakalı hamle yaptık. Fiziksel eksiklikleri olabilir ama en kısa sürede toparlar, bize katkı sağlar. Sakatlığı yok" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.