Cora'dan Trabzonspor açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,Trabzonspor’daki teknik direktör değişikliğini siyasi bir operasyona tevcih ettirmek bu camiaya yapabileceğiniz en büyük ihanettir.

01 Ocak 2020 Çarşamba 17:07
Cora'dan Trabzonspor açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora yaptığı açıklmada ,Trabzonspor’daki teknik direktör değişikliğini siyasi bir operasyona tevcih ettirmek bu camiaya yapabileceğiniz en büyük ihanettir.

Bu ayrılığın perde arkasında siyasi bir otoritenin dahilini aramak ise tamamen bir aymazlık ve gaflettir. Eski bir bakanının trol hesap paylaşımları ile dedikodularla, kaynaksız ve dayanaksız açıklamalarla şahısları töhmet altında bırakması sorumsuz ve gayri ciddi bir yaklaşımdır.

Söz konusu Trabzonspor olunca amasız ve fakatsız bir şekilde destek veren sadece Trabzonspor değil bu yıl tüm süper lig takımlarını büyük bir bataktan kurtaran Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak'a yönelik ithamları çirkin, kaba ve yaralayıcı buluyoruz. Bizden ayrılan bir hocayı rakip takımların taraftar grupları organize bir şekilde sahiplenip destekliyorsa, binlerce asılsız twetle algı operasyonları çekiyorlarsa oturup bir daha düşünmemiz gerekir. Yalanı allayıp pullayıp pazara indirmiş, beyhude bir çaba içerisinde alıcı beklemektedirler.

Trabzonspor camiasının içerisine fitne tohumu ekmektedirler. Tek bir amaçları var. Onlar, Trabzonspor kulübü bin parça olsun ayağa kalkmasın biz aradan sıvışalım diyorlar.
Trabzonspor camiası üzülsün, kahrolsun, perişan olsun, biz bu ahvalde toparlanalım diyorlar. Onlar sırtında yumurta küfesi taşımayan, elini taşın altına koymayanlar, oturdukları yerden ahkam kesenler; Yaşanan olaylar ve gelişmelere göre sürekli olarak bir suçlu bulma arayışındadırlar. Müstehzi ifadelerle şahısları hedef göstermekte, bıyık altından gülmektedirler.

Kendi içimizden yetişen değerlere saldırarak, sanal alemde bol keseden sallayarak emellerinize ulaşamayacaksınız.

Bunlara karşı dikkatli olalım. Oyunlara gelmeyelim. Oyunları bozalım. Kulübümüze ve zor zamanda destek olanlara sahip çıkalım.

Son Güncelleme: 01.01.2020 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.