Doğan Erdoğan: "Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

Trabzonsporlu oyuncu Doğan Erdoğan, soyisminin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı olduğu için kapı zilinden soyismini söktüklerini söyledi.

15 Ekim 2019 Salı 13:46
Doğan Erdoğan: "Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

Trabzonspor sezon başında Avusturya'nın Lask Linz takımından transfer ettiği Doğan Erdoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Almanya 2. Lig takımlarından St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için yaptığı paylaşım sonrası sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak ise Doğan Erdoğan, Avusturya'da başından geçen bir olayı anlattı. Erdoğan, "Benim soyadım Erdoğan. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın soyismi ile aynı. Bu yüzden benim kapıda bulunan zilden soyadım sökülmüştü. Yaşadığım olay buydu. Bunun dışında ekstra bir olay yaşamadım. Onun dışında yüz yüze bir şey yaşamadım. Cesaret edemediler belkide. Bunlar normal Avusturya'da ya da Almanya'da Cenk'in yaşadığı çok acı ama Türkiye ona her zaman sahip çıkar. Burada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.