Eski futbolcu Turgut Uçar anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Trabzonspor'un eski futbolcusu Turgut Uçar için futbol turnuvası düzenlenecek.

30 Mayıs 2019 Perşembe 13:29
Eski futbolcu Turgut Uçar anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Şubat ayında hayatını kaybeden eski futbolcu Turgut Uçar için Trabzonspor  ve Altınordu FK öncülüğünde futbol turnuvası düzenlenecek. Genç yaşta kaybettiğimiz Uçar için Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde 29 Ağustos -1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya başta Süper Lig temsilcilerinin olmak üzere Dinamo Tiflis ve Brommapojkarna takımlarının futbol akademileri de katılacak.

UZN Sportif tarafından projelendirilen turnuvaya katılacak kulüplerin tam listesi, Ramazan Bayramı sonrasında düzenlenecek lansman ile duyurulacak. Milli takımlar düzeyinde destek gören ve takip edilen bu anlamlı turnuvaya Uçar’ın formasını giydiği Altay, Karşıyaka, Balıkesirspor, Gaziantepspor ve Soma Linyitspor gibi ekipler de davet edildi.

Turgut Uçar Trabzon Cup, 9, 10, 11 ve 12 yaş kategorilerine açık olacak. Takımlar 4 gün boyunca büyük futbol coşkusu yaşarken aynı zamanda Trabzon’un önemli turizm beldelerini de gezme fırsatı yakalayacak.

Son Güncelleme: 30.05.2019 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.