Hacısalihoğlu: “Kalan maçlarımızı kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Spor Toto Süper Lig’in bitimine iki hafta kala Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarını kazarak 6 puanı almak istiyoruz” dedi.

11 Mayıs 2018 Cuma 10:09
Hacısalihoğlu: “Kalan maçlarımızı kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna rağmen sahaya çıkacak olan oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğuna rağmen sahaya çıkacak tüm oyuncularımıza Yönetim Kurulu olarak güvenimiz tamdır. Trabzonspor ruhuna yakışır mücadeleyle birlikte kalan iki maçımızı kazanıp 6 puanı almak istiyoruz. Kalan 180 dakikada sahaya kim çıkarsa çıksın en iyi mücadeleyi sergileyeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Ligin son dönemecinde alacağımız 6 puan sıralamadaki konumumuz için de belirleyici olacaktır. Bu süreçte taraftarımızın desteği de futbolcularımıza güç verecektir”ifadelerini kullandı 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.