Hayırlıoğlu: “Basketbol altyapı faaliyetlerimiz başlıyor”

Trabzonspor ,Amatör Branşlar ve Tesisler Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, 20 Ocak Pazar günü düzenlenecek törenle basketbol altyapı faaliyetlerine start verileceğini söyledi.

18 Ocak 2019 Cuma 11:51
Hayırlıoğlu: “Basketbol altyapı faaliyetlerimiz başlıyor”

Trabzonspor  Amatör Branşlar ve Tesisler Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, 20 Ocak Pazar günü düzenlenecek törenle basketbol altyapı faaliyetlerine start verileceğini söyledi.

Kulüp olarak basketbola büyük önem verdiklerini belirten Hayırlıoğlu, “Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetici arkadaşlarımızın katılımıyla Pazar günü yapacağımız törenle altyapı faaliyetlerine başlayacağız. Amatör Branşlar Koordinatörlüğümüze bağlı olarak bu branşımızda Engin Kamber idari sorumlu, Osman Ekici ise başantrenör olarak görev yapacak. Can Çuvalcıoğlu, Yılmaz Karaosmanoğlu ve Mert Yeniçeri de yardımcı antrenörlerimiz olacak” dedi.

Kısa sürede oluşturulacak takımlarla bölgesel liglerde faaliyet göstereceklerini dile getiren Hayırlıoğlu, “Altyapımızda 120 sporcumuz bulunuyor. Oluşturacağımız kadrolarla U10, U12, U14, U16 ve U18 kategorilerinde müsabakalara katılacağız. Bu takımlarımızın kulübümüzün marka değerine yakışır şekilde mücadele edip, güzel sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Basketbol okulu faaliyetlerinin de başlayacağını vurgulayan Hayırlıoğlu, “26 Ocak 2019 tarihinde başlayacak basketbol okulumuza 6-16 yaşları arasındaki çocuklar katılabilecek. Bu okul yıl boyunca devam edecek ve yıl sonunda yetenekli sporcular kulübümüzün bünyesine dahil edilecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.