Hekimoğlu'ndan Trabzonspor'a 61 Bin Liralık Anlamlı Bağış

Trabzonspor eski Yöneticisi İş Adamı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'un başlattığı seferberlik kampanyasına 61 Bin Liralık bağışı ile destek oldu

26 Nisan 2018 Perşembe 13:13
Hekimoğlu'ndan Trabzonspor'a 61 Bin Liralık Anlamlı Bağış

Trabzonspor'un dün başlattığı bağış kampanyasına önemli bir destek de aynı zamanda  Trabzonspor eski yöneticisi olan Hekimoğlu Döküm Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu'ndan geldi. Camianın değerli isimlerinden Hekimoğlu, Trabzonspor'un içinden geçtiği ekonomik buhranı atlatabilmesi için başlatılan bu seferberliğe 61 bin liralık bağışıyla ortak oldu.

Gerek Medical Park Stadyumundan aldığı locayla gerek personellerine hediye ettiği sezon formalarıyla Trabzonspor'a desteğini her fırsatta gösteren Hekimoğlu, bağış ve kampanya süreci ile ilgili şöyle konuştu: ''Biz Trabzonsporumuza her zaman destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kulübümüzün başlattığı bağış kampanyasına da kayıtsız kalamazdık. Trabzon’dan, İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den, Antalya’dan Türkiye’nin her yerindeki Trabzonlular, Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarlarımız, iş adamlarımız bu kampanyaya destek olmalıdır. Yurtdışında da onbinlerce taraftarımız, iş adamımız var. Onlar da ellerini taşın altına koyacaktır. Buna gönülden inanıyorum. Çünkü Trabzonspor taraftarı vefalıdır. Cefalıdır da!''

Trabzonspor yönetimi tarafından  başlatılan bağış kampanyasına  destekler tüm hızıyla devam ederken, gösterdiği duyarlılıktan dolayı trabzonspor yönetimi tarafından  Celil Hekimoğlu'na teşekkür edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.