Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun maketi müzede

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun maketi,Şamil Ekinci Müzesi’nde sergilenecek.

20 Ocak 2019 Pazar 14:32
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun maketi müzede

En unutulmaz anların yaşadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun maketi,Şamil Ekinci Müzesi’ne hediye edildi.

Rize Çayeli’nde yaşayan Trabzonspor  taraftarı Resul Çepni’nin yaptığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun maketi, bugün Trabzonspor  başkanı  Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine  hediye edildi.

Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, Rize 1. Amatör Küme’de mücadele eden Büyükköyspor Başkanı Sebahattin Çepni, Resul Çepni ve Rize Futbol İl Temsilcisi Adem Ali Erten’in de bulunduğu heyet, Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu’na stadyum maketini hediye etti. Başkanz Ağaoğlu, Çepni’ye teşekkür ederken, “Trabzonsporumuzun efsane olduğu ve büyük anılar biriktirdiğimiz bir stadyumdu orası” dedi.

Maket daha sonra Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun tarafından sergilenmek üzere Şamil Ekinci Müzesi’ne koyuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.