Hüseyin Çimşir yetenek avında

Trabzonspor'un genç teknik adamı liglere verilen arada bir yandan oyuncularının performansının düşmemesi için uğraşırken bir yandan da gelecek sezonların kadrosu için arayışa girdi

25 Mart 2020 Çarşamba 11:37
Hüseyin Çimşir yetenek avında

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada hiç boş durmuyor. Ekibiyle ve futbolcularıyla sürekli irtibat halinde olan Çimşir, liglerin başlamasını sabırsızlıkla beklerken bir yandan da gelecek sezonlar için yeni futbolcular arıyor.

Scout ekibiyle sürekli görüşen Çimşir kendisine önerilen oyuncuların videolarını izleyip haklarında bilgi topluyor. Avrupa'daki gençleri tarayan genç teknik adam maliyetsiz ve başarıya aç oyuncular arıyor. Osmanlıspor'da çalıştığı yaptığı dönemde Badou Ndiaye'yi keşfeden Çimşir, Senegalli oyuncuyu 350 bin Euro gibi düşük bir bütçeyle başkent ekibine kazandırmıştı.

Osmanlıspor 2 sene sonra ise 9 milyon Euro'ya Ndiaye'yi Galatasaray'a satmıştı. Çimşir'in aynı düşünceyle hareket ettiği öğrenilirken şuan gözünün Belçika ekibi Mouscron'da forma giyen 23 yaşındaki ön libero Frank Boya da olduğu belirlendi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Kamerunlu oyuncu için geniş çaplı araştırma yapılıyor.

Son Güncelleme: 25.03.2020 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.