İngiltere’yi şaşırtan tablo! Sörloth...

23 yaşındaki Sörloth'un Trabzonspor’daki performansıyla Manchester United ve Real Madrid’in bile ilgisini çektiği vurgulandı. Sky Sports, gol krallığına ilerleyen Sörloth için analiz yaptı.

29 Mart 2020 Pazar 13:42
İngiltere’yi şaşırtan tablo! Sörloth...

Trabzonspor’da sezonun parlayan yıldızı Alexander Sörloth , alkışları toplamaya devam ediyor. Sky Sports, Türkiye’de kariyerinin zirvesine çıkan ve gol krallığına ilerleyen Sörloth için analiz yaptı.

Özel istatistik tablolarla Norveçli futbolcunun durumunu irdeleyen Sky Sports, ilginç detaylar hazırladı. Crystal Palace’ta düşünülmeyen 23 yaşındaki yıldızın Trabzonspor’daki performansıyla Manchester United ve Real Madrid’in bile ilgisini çektiği vurgulandı.

Hazırlanan tabloda; Crystal Palace ve Trabzonspor performansları karşılaştırıldı. Maç başı performansı bazında Crystal Palace’ta 0 gol ortalamasıyla oynayan Sörloth, Trabzonspor’da 0.8’e çıktı. Şutlarda İngiltere’de 90 dakikada 1.9’luk ortalama varken, Türkiye’de 3.1’e geldi.

Son Güncelleme: 29.03.2020 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.