Japonlara da Her Yer Trabzon!

İstanbul’dan Trabzon’a gelen bir grup Japon öğrenci Akyazı Medical Park Stadyumu’nu ve ardından TS Club mağazasını gezdi.

31 Mayıs 2019 Cuma 13:44
Japonlara da Her Yer Trabzon!

Karadeniz gezisi kapsamında Trabzon’a gelen Japonlar Akyazı Medical Park Stadyumu’nunda Trabzonspor'un konuğu oldu. Trabzonspor’u da çok merak eden öğrenciler, Trabzonspor’un tarihi ve kültürü hakkında bilgi alırken, stada olan  hayranlıklarını gizleyemediler. Yeşil saha, soyunma odaları ve Yavru Fırtına Tribünündeki çocuklara özel etkinlik alanlarını çok beğenen Japon öğrenciler ardından hep birlikte “Bize Her Yer Trabzon” diye bağırdılar.

Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok sevdiklerini belirten japon öğrenciler daha sonra  TS Club mağazasını gezerek alışveriş yaptılar. Forma, top ve tişörtlerden alan öğrencilerden Trabzonspor taraftarı olan Japon öğrenciye Trabzonspor Kulübü tarafından  forma hediye edildi.

Çok eğlenceli bir ziyaret olduğunu ifade eden japonlar ilerleyen dönemde bu kez iç saha maçına gelme sözü verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.