Karaman: her şeye rağmen kazanmak güzel

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman,her şeye rağmen kazanmak güzel

03 Şubat 2019 Pazar 11:58
Karaman: her şeye rağmen kazanmak güzel

Trabzonspor  Teknik Direktör Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 1-0'lık galibiyetle sonuçlanan MKE Ankaragücü müsabakası sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kazanılan üç puan için mutlu olduğunu belirten Ünal Karaman, ''Bizim açımızdan zor bir müsabaka oynadık, her şeye rağmen kazanmak güzel. Çünkü, bu üç puana ve ligde bulunduğumuz pozisyonu korumak veya altlardaki takımların bize yaklaşmasını engelleme noktasında önemli bir müsabaka oynadık. Kazanmak güzel, her şeye rağmen üç puanı almak güzel ama zaten sıkıntılarla uğraşıyorduk sanırım Filip Novak'ın ayak parmağında bir kırık söz konusu. Uğurcan'ın yine arka adalesinde bir yırtık şüphesi var. Her şeye rağmen mücadeleyi devam ettireceğiz. Tabii bu stresli müsabakalarda ikinci golü bulamazsanız o stres maç boyunca yakanızdan düşmüyor. Ama ne olursa olsun kazanma adına verdikleri mücadele oldukça olumluydu. Üç puan aldığımız için oldukça mutluyum'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.