Karaman ve Trabzonsporlu 5 futbolcu “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” dedi

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman ile futbolculardan Ivanildo Fernandes, Erce Kardeşler, Kamil Ahmet, Filip Novak ve Avdijaj"Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor'un ortaklaşa düzenlediği “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” kampanyasına destek oldular.

12 Ekim 2019 Cumartesi 13:53
Karaman ve Trabzonsporlu 5 futbolcu  “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” dedi

Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor'un ortaklaşa geliştirdiği proje ile 1967 adet kan bağışı yapmak üzere Trabzonsporlu Yöneticiler  ve futbolcular birlikte “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” dedi.

Kızılay, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor'un ortaklaşa geliştirdiği proje kapsamında Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu,Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven ve Yönetim Kurulu üyesi Zafer Göktaş’ın yanı sıra Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, futbolcular Ivanildo Fernandes, Filip Novak, Donis Avdijaj, Erce Kardeşler ve Kamil Ahmet Çörekçi kan bağışında bulunmayı teşvik etmek amacıyla bugün Trabzon 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kurulan Kızılay Kan Merkezi’ne gitti.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, birçok gönüllü kan bağışı sağlandı. Sizler de hayat kurtarmak ve “Kurtarmak Bizim Kanımızda Var” demek için yarın 18.00’e kadar kan bağışında bulunabilirsiniz.

Son Güncelleme: 13.10.2019 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.