Karaman,bu tarz dalgalanmaları ben takımıma yakıştıramıyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,bu tarz dalgalanmaları ben takımıma yakıştıramıyorum

23 Ekim 2018 Salı 08:52
Karaman,bu tarz dalgalanmaları ben takımıma yakıştıramıyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 0-0 berabere kaldığımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Taraftarımıza teşekkür eden Karaman, ‘’Öncelikle gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ekran başında mutlaka bizi dualarıyla izleyenler vardır. Onlara da teşekkür ediyorum. Arzu ederdik ki üç puan kazanalım ama bazen düşündükleriniz olmuyor. Ligde 15, 16 ve 17. takımlara baktığınızda 10 veya 11 gol yemişler. Fikstür de çok değişebilir her takım da herkes yenebilir. Ben bir hafta kazandım nasıl olsa diğer hafta da kazanırım mantığı bize uygun bir mantık değil. Saha içindeki oyuncularımıza kısmen bazı şeyleri verebiliyorsunuz. Şu saatte kalkacaksın, şu saatte yemek yiyeceksin gibi bir tavrı da doğru bulmuyorum. Doğrularımız varsa bu doğrularda ısrarcı olup bu taraftara daha iyi hizmet edebiliriz. Bunda zaman zaman dalgalanmalarımız oluyor. Üzmüyor mu bizi elbette üzüyor ama herkes mücadele ediyor. Herkes puan ve puanlar istiyor. Bugün Erzurumspor takımına bakıyorsun bizimle aynı sayıda gol yemiş. İyi kontra yapsalar belki maçı kazanacaklar. Daha fazla özveri, daha fazla gayret etmesi gereken bir kadromuz var. Zaman zaman onların da kötü oynama hakkı var ama sezon başından beri birçok sorunu aştık diye değerlendiriyoruz. Devre arasına az bir zaman kala belki ikinci yarıya daha iyi bir yerde başlarız diyoruz ama bu tarz dalgalanmaları ben takımıma yakıştıramıyorum’’ dedi.

Karaman, milli takım araları sorun yaratıyor mu şeklindeki soruya ise, ‘’Sorun oluyor, olmuyor desem yalan söylemiş olurum. Biz dokuz oyuncu gönderdik. Erzurumspor hocası dedi ki milli arayı iyi değerlendirdik. Biz 13 oyuncuyla çalıştık. Oynayan oyuncu yolculuk yorgunluğuna rağmen kısmen moralli gelmeye çalışıyor. Oynamayan oyuncu az da olsa kiloyla geliyor. Milli maç araları bizim takım için çok uygun değil. Bu mazeret midir, değildir. Üst düzey profesyonel milli takıma gidecek kadar profesyonelse ona uygun gelmeli. Trabzonspor’a da hizmet ettiğini bilmeli. Beslenmesine, seyahatine dikkat etmeli. Bu konuda muzdarip olduğumu söyleyebilirim’’ dedi.

VAR sistemine uymaktan başka çareleri olmadığını belirten Karaman, ‘’Bu sistem daha uzun bir zaman içerisinde değerlendirilebilecek bir konu. Bizim adımıza verilmiş iki karar var. Oyun kesiliyor denebilir, oyun akışı değişiyor denebilir. Bir tarafta da adalet sağlamaya çalışıyorsa birileri bu kuralı koyduysa bizim de uymaktan başka şansımız yok’’ dedi.

Nwakaeme’nin sakatlığı olduğunu belirten Karaman, ‘’Nwakaeme’nin iki gündür kasığında ağrı vardı ve antrenmanlara çıkmıyordu. Bugün iyiyim dedi, kadroya aldık ama ısınmada yine ağrısı olduğunu söyledi ve kadrodan çıkarttık. Temposunda arzu ettiğimiz noktada değildi ama oyun içerisinde de kullanabileceğimiz bir noktaya gelmişti. Ağrı hissedince kadrodan çıkartmak zorunda kaldık’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.