Karaman,güçlü bir camiaya karşı müsabaka oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,güçlü bir camiaya karşı müsabaka oynadık.

24 Kasım 2019 Pazar 11:41
Karaman,güçlü bir camiaya karşı müsabaka oynadık

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 12. haftasında deplasmanda oynanan ve 3-0’lık galibiyetle sonuçlanan MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası  Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, “Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Sadece yarın için değil, her zaman onlar bizim en kıymetlilerimiz, en değerlilerimiz. Ellerinden öpüyorum. Bizim üzerimizde emeği bulunan tüm hocalarımıza da buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Güçlü bir camiaya karşı müsabaka oynadık. Geldiğimiz andan itibaren, defaatle dile getirmemizin hiçbir sakıncası yok. Tekrar edebiliriz; karakterli oyuncu grubum, kontenjan oyuncusu dahil olmak üzere, yerli ve Trabzonlu kardeşlerim olmak üzere inanılmaz bir duruş sergiliyorlar. Saha içerisinde zaman zaman eksik kaldıkları konuları dostlukları ve takım olma bilinciyle kapatmaya çalışıyorlar. Her türlü zorluğu aşmaya gayret gösteren bir oyuncu topluluğu var. Camialarına hizmet ediyorlar. Camiamız adına onlara teşekkür ediyorum. Ankaragücü çok köklü bir kulüp. Futbolu da burada bırakmıştım, kısa bir dönem olsa da teknik adamlık yapmıştım. Bundan sonra oynayacakları müsabakalarda Ankaragücü camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.