Karaman:Kaybedilen 2 puan var

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda 1-1 berabere biten Antalyaspor maçı sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

28 Ekim 2018 Pazar 11:23
Karaman:Kaybedilen 2 puan var

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda 1-1 berabere biten Antalyaspor maçı sonrası Trabzonspor  Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.Futbolun doğrularını yapmaya çalıştığı için tüm takımı tebrik eden Ünal Karaman, ''Bugün futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir takımım vardı. Oyun başında yediğimiz gole kadar zaman zaman dalgalanmalar oldu fakat sonra kalecisinden en uçtaki oyuncusuna kadar doğruları yapmaya çalışan bir Trabzonspor vardı. Bu anlamda ortaya çıkan tablodan memnunum. Ama hala bireysel olarak konsantrasyon kayıpları yaşıyoruz. Bu konsantrasyon kayıpları da bazen rakibe gol, bazen de beklemediğimiz bir pozisyon olarak yansıyor. Bu durumu da çözmeye gayret göstereceğiz. Kaybedilen iki puan var ama ben yine de oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2018 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.