Karaman:Kaybetmek üzücü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maç sonunda açıklamalarda bulundu.

18 Eylül 2018 Salı 10:25
Karaman:Kaybetmek üzücü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Üç puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Ünal Karaman, ''Kaybettiğimiz için üzgünüm, Alanyaspor takımını tebrik ediyorum. Dilimin döndüğü her fırsatta söylemeye devam ediyorum. Hayatın hiçbir anında herhangi bir işi yapan insanın ' Ben bu işi biliyorum, öğrendim ve öğrenecek hiçbir şeyim kalmadı' mantığı içerisinde bakmaması sizler için geçerli, bizler için geçerli, saha içinde bu işe emek harcayan futbolcu kardeşlerimiz için daha da geçerli. Maç başında beklemediğimiz bir gol yedik ama önümüzde uzun bir süre vardı. Maçı çevirebileceğimiz, maça ortak olabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Biz değerlendiremedik. Daha sonra rakibimiz 2. golü bulabilecek pozisyonlar yakaladı. Onlar da değerlendiremedi. Fakat bizim pozisyonumuzdaki takımlar hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan daha fazla üretmeliler. Daha fazla gayret göstermeli, daha çok koşup, daha çok pozisyon üretmeliler. Büyümeyi kazanarak, eksiklerini kazanarak giderme adına çaba göstermeliler. Bugün bunda yetersiz kaldık. Daha çok yapabilirdik. Top bizdeymiş gibi görünüyor, top oynarmışız gibi gözüküyor ama bunlar beni tatmin eden mazeretler değil. Kaldı ki mazeret olabilecek bir durum da değil. Sonuç olarak kaybetmek üzücü. Kaybettiğimiz için üzgünüm, Alanyaspor takımını tebrik ediyorum'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.