Karaman,tur atlamak sevindirici

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,tur atlamak sevindirici dedi.

24 Ocak 2019 Perşembe 09:33
Karaman,tur atlamak sevindirici

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Balıkesirspor BALTOK karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karaman, ''Kazandığımız için mutluyuz, öncelikle bunu belirteyim. Şu an itibariyle ciddi bir sakatımız olmadığı bir müsabaka oynadık, o da bizim için oldukça sevindirici. Çünkü şu sıralar biraz kadroyla ilgili sıkıntımız var. Oynayan her oyuncu bizim için kıymetli ve değerli. Ağır saha şartlarına rağmen iyi bir mücadele oldu. Tur atlayıp, şehrimize bu şekilde dönmek bizim açımızdan sevindirici. Balıkesirspor'a başarılar diliyorum, çok iyi bir kadrolar. Başında da çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz ve değer verdiğimiz bir hoca var. Allah yolunu, bahtını açık etsin'' dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2019 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.