Kenan İskender ve Zeki Erkuloğlu anıldı

Trabzonspor'un unutulmaz değerleri Kenan İskender ve Zeki Erkuloğlu mezarları başında düzenlenen törenlerle anıldı.

06 Ekim 2018 Cumartesi 14:05
Kenan İskender ve Zeki Erkuloğlu anıldı

Trabzonspor Divan Kurulu üyelerinden, eski Genel Kaptanımız ve Asbaşkanımız Kenan İskender için ailesi tarafından vefatının üçüncü yıldönümünde anma töreni düzenlendi.

Törene eski başkanlarımızdan Faruk Özak, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, Divan Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, eski yöneticilerimiz, Kenan İskender’in ailesi ve sevenleri katıldı.

Eski başkanımız Faruk Özak’ın konuşmasının ardından merhum Kenan İskender için dualar okundu.,

6 Ekim 2006 tarihinde hayatını kaybeden Trabzonspor  eski Genel Sekreteri, İdmangücü ve ASKF’nin eski başkanlarından Osman Zeki Erkuloğlu vefatının 12. yılında mezarı başında anıldı.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Divan Başkanı Ali Sürmen ve Divan Başkanlık Kurulu ÜyesiSelahattin Ahıskaloğlu tarafından merhum Zeki Erkuloğlu için dualar edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.